Επιλέξτε το Ιδανικό προσκλητήριο

Τα προσκλητήρια θα αποτελέσουν έναν από τους πρώτους "πονοκεφάλους" στην οργάνωση του γάμου σας και αυτό γιατί θα είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε!
Δεν είναι όμως τραγικά τα πράγματα. Με λίγη οργάνωση και καλή διάθεση θα αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις και της δυσκολίες όπως θα κάνετε και με όλα τα μικρά ή μεγάλα εμπόδια παρουσιαστούν κατά την οργάνωση του γάμου των ονείρων σας!

Εμείς από την πλευρά μας συγκεντρώσαμε μερικές απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που έχουν οι υποψήφιες νύφες σχετικά με τα προσκλητήρια και σας τις παρουσιάζουμε μαζί με μικρά μυστικά και συμβουλές για να ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας... "με το δεξί"!

Πότε πρέπει να στείλω τα προσκλητήρια;

Μια πολύ σημαντική ερώτηση. Ο ιδανικός χρόνος είναι τέσσερις με έξι εβδομάδες πριν από την ημέρα που έχετε προγραμματίσει το γάμο σας. Μπορείτε αν θέλετε να τα στείλετε και πιο πριν αν και δεν θα σας το προτείναμε γιατί αν μεσολαβεί υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα παραλάβει ο καλεσμένος το προσκλητήριο μέχρι την ημέρα του μυστηρίου, το προσκλητήριο μπορεί να παραπέσει κάπου και ο καλεσμένος να ξεχάσει τελικά την ημερομηνία.
Καλό θα είναι να αποφύγετε να τα στείλτε τελευταία στιγμή, δηλ. σε χρόνο λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες.
Βέβαια στους δικούς σας ανθρώπους που ήδη γνωρίζουν την ημερομηνία μπορείτε να καθυστερήσετε λίγο αν υπάρχει ανάγκη, γιατί αυτοί έτσι κι αλλιώς γνωρίζουν την ημερομηνία του μυστηρίου και έχουν κάνει το σχετικό προγραμματισμό.
Ο χρόνος των τεσσάρων εβδομάδων για τους υπόλοιπους καλεσμένους είναι ιδανικός για να μπορέσουν και αυτοί να κανονίσουν τις διάφορες υποχρεώσεις τους έτσι ώστε να παραβρεθούν στο γάμο σας.
Αν τώρα υπάρχουν καλεσμένοι στο εξωτερικό καλό είναι να στείλετε σε αυτούς τις προσκλήσεις ακόμα πιο νωρίς, ακόμα και 8 με 10 εβδομάδες πριν γιατί όπως καταλαβαίνετε για αυτούς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να κανονίσουν τελευταία στιγμή μια και θα χρειαστεί εκτός από τις υποχρεώσεις τους να μεριμνήσουν και για εισιτήρια αλλά και δια τη διαμονή τους.
Τέλος μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι, όλοι πηγαίνουν διακοπές!
Οι περισσότεροι συνηθίζουν να πηγαίνουν διακοπές τον Αύγουστο γι' αυτό αν έχετε προγραμματίσει το γάμο σας, για παράδειγμα, το Σεπτέμβριο μην αφήσετε την αποστολή των προσκλήσεων για τον Αύγουστο μια και οι περισσότεροι θα λείπουν σε διακοπές! Φροντίστε να φτάσουν στα χέρια τους την τελευταία εβδομάδα πριν από τις διακοπές.

Προσκλητήριο Γάμου 3371
Πρόσκληση για Γάμο Νο 3371
Τιμή: 1.12 Ευρώ


Προσκλητήριο Γάμου 24583
Προσκλητήριο Γάμου Νο 24583
Τιμή: 0.90 Ευρώ


Προσκλητήριο Γάμου 20651
Πρόσκληση Γάμου Νο 20651
Τιμή: 0.50 Ευρώ


Προσκλητήριο Γάμου 25586
Πρόσκληση Γάμου Νο 25586
Τιμή: 0.92 Ευρώ

Πόσα Προσκλητήρια να παραγγείλω;

Πολύ πριν ακόμα αρχίσετε την έρευνα αγοράς για το προσκλητήριο των ονείρων σας, φροντίστε να έχετε τουλάχιστον μια χονδρική ιδέα για τον αριθμό των καλεσμένων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τον αριθμό των προσκλητηρίων που θα χρειαστείτε. Όσο θα πλησιάζει ο καιρός, η λίστα θα γίνεται πιο πλήρης και ξεκάθαρη οπότε όταν θα είστε έτοιμη να κάνετε την παραγγελία θα γνωρίζεται με σχετικά μεγάλη ακρίβεια τον αριθμό των καλεσμένων σας.
Ένα λάθος που κάνουν συχνά οι νύφες είναι ότι υπολογίζουν τον αριθμό των καλεσμένων και παραγγέλνουν τον ίδιο αριθμό προσκλητηρίων. Αυτό όμως είναι λάθος! Μπορεί για παράδειγμα να έχετε υπολογίσει ότι θα έχετε 300 καλεσμένους (πρόσωπα) στο γάμο σας αλλά τελικά ο αριθμός των προσκλητηρίων θα είναι πολύ μικρότερος (γύρω στο 60% το αριθμού τον προσώπων) και αυτό γιατί μπορεί να έχετε υπολογίσει μια οικογένεια με δύο ή τρία πρόσωπα αλλά όλοι αυτοί θα προσκαλεστούν με ένα μόνο προσκλητήριο που θα απευθύνεται σε όλη την οικογένεια μαζί, δεν θα πάρει ο κάθε ένας το δικό του προσκλητήριο με άλλα λόγια! Θα υπάρχουν φυσικά και εργένηδες που θα πάρουν ο καθένας το δικό του προσκλητήριο, αλλά σε γενικές γραμμές αν έχετε υπολογίσει 300 πρόσωπα στο γάμο σας δεν θα χρειαστείτε πάνω από 160-170 προσκλητήρια.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο τέλος είναι να παραγγείλετε μερικά προσκλητήρια παραπάνω. Να είστε σίγουρες ότι δεν θα το μετανιώστε Φανταστείτε να συναντήσετε 10 μέρες πριν το γάμο, τυχαία στο δρόμο εκείνη την παλιά συμμαθήτρια που σας είχε στείλει προσκλητήριο για το δικό της γάμο (άσχετα αν εσείς δεν πήγατε...), να γνωρίζει ότι σε μερικές μέρες θα παντρευτείτε κι εσείς να μην την έχετε υπολογίσει...
Όπως καταλαβαίνετε έστω και τυπικά θα χρειαστεί να προσκαλέσετε και μερικά πρόσωπα από το χώρο της εργασίας ή παλιούς φίλους και γνωστούς που δεν έχετε πια επαφές αλλά θα έρθετε και σε δύσκολη θέση όταν θα τους δείτε και θα γνωρίζουν ότι παντρεύεστε! Καλό είναι λοιπόν να υπολογίσετε ένα ποσοστό 10% - 15% τεμαχίων παραπάνω για τέτοιες "έκτακτες" περιπτώσεις!
Να θυμάστε οτι η επανεκτύπωση προσκλητηρίων, όποτε είναι δυνατή γιατί τις περισσότερες φορές δεν θα είναι καν δυνατή, μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά δαπανηρή και αυτό γιατί ίσως χρειαστεί να πληρώστε πάλι την υπηρεσία της εκτύπωσης στο τυπογραφείο.

Προσκλητήριο Γάμου 29305
Προσκλητήριο Γάμου Νο 29305
Τιμή: 0.75 Ευρώ


Προσκλητήριο Γάμου 19305
Προσκλητήριο Γάμου Νο 19305
Τιμή: 0.75 Ευρώ


Προσκλητήριο Γάμου 25583
Πρόσκληση για Γάμο Νο 25583
Τιμή: 1.16 Ευρώ


Προσκλητήριο Γάμου 25185
Πρόσκληση για Γάμο Νο 25185
Τιμή: 0.50 ΕυρώΠροσκλήσεις Γάμου - Βάπτισης - Αρχική Σελίδα
Επιλέξτε το Ιδανικό προσκλητήριο
Προσκλητηρια Βαπτισης Θεμα Ποδοσφαιρο
Δισκος Γαμου
Ημερολογια για Συλλογους